Tafel met korting reserveren via Coleoptera Forum

Alles over Vivarium 2016, waar het forum weer zal staan met een mooie stand!
Gesloten
Gebruikersavatar
Hansje Pansje
Protaetia speciosissima
Berichten: 3763
Lid geworden op: za 28 nov 2009, 17:56

Tafel met korting reserveren via Coleoptera Forum

Bericht door Hansje Pansje »

VIVARIUM 2016

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar wordt gelukkig ook dit jaar de Vivariumbeurs weer gehouden op 19 en 20 november in de Beursfabriek in Nieuwegein. De beurs is ruim en mooi van opzet met zowel luxe uniforme standbouw als gewone tafels waarbij er veel aandacht is voor de beleving voor de bezoeker. Naast de vele prachtig ingerichte stands zijn er lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de website http://www.vivariumbeurs.nl.

INSECTENHOBBY

Voor de aankomende Vivariumbeurs is er weer beursruimte gereserveerd die specifiek voor de insectenhobby is bestemd. Hier kunnen alle particulieren, hobbykwekers, verenigingen en winkeliers hun producten aanbieden, de vereniging of fora promoten en hun hobby bekendheid geven. Doordat het Coleoptera-forum veel goodwill gekweekt heeft mogen we tegen een gereduceerd tarief tafels aanbieden zodat het ook voor jou aantrekkelijk is om op een evenement als Vivarium te staan.

De organisatoren van de Vivariumbeurs hebben ons gevraagd het insectengedeelte te organiseren. Het reserveren van een tafel op en/of informatie over het insectengedeelte gaat dan ook via het team van het Coleoptera Forum. De gereduceerde tafelprijzen zijn ook alleen via deze weg te verkrijgen.

Het gereduceerde tarief per tafel (160x80) inclusief stroom is voor 2 dagen € 30 in plaats van de reguliere € 50. Achter een tafel kunnen maximaal twee personen staan. Zou je maar 1 dag kunnen of willen, dan moet je voor de andere dag zelf iemand anders zoeken en onderling de kosten en de bezetting regelen.

Wat kun je verwachten? Heel veel enthousiaste bezoekers die alles over de dieren en de hobby willen weten en soms vragen of ze ermee op de foto mogen gaan. Heel veel enthousiaste standhouders die het publiek al het moois tonen dat de hobby te bieden heeft. De laatste editie in 2015 mocht het evenement 8535 betalende bezoekers begroeten (gasten, relaties en iedereen onder de 6 jaar niet eens mee gerekend).

Wat wordt er van jou als standhouder verwacht? Gezonde dieren, fatsoenlijke behuizingen, goed advies/uitleg geven over de verzorging van de aangeschafte dieren, een hoop enthousiasme en kwaliteit boven kwantiteit.

Voor meer informatie over de Vivariumbeurs en het reglement: http://www.vivariumbeurs.nl en http://www.facebook.com/Vivariumbeurs.
Reserveringen en info insectenstand op Vivarium: vivarium@coleoptera-forum.nl.
Graag bij reservering aangeven of je een hobbyist met eigen nakweek of een bedrijf bent.

Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groeten,
Coleoptera-forum
Gesloten