Komend weekeinde staan we met het forum weer als vanouds op het Insectenplein op Vivarium! We hopen velen van jullie (weer) te zien. Tot over een paar dagen!

Aankondiging Insectenplein

Alles over het Insectenplein op Vivarium 2022. We gaan er met het forum weer staan met een mooie stand en een nog groter Insectenplein! Wederom in het Autotron Rosmalen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 3028
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Aankondiging Insectenplein

Bericht door Pim »

Na afgelaste editie van afgelopen jaar wordt hopelijk dit jaar de Vivariumbeurs weer live gehouden op 1 en 2 oktober in het Autotron in Rosmalen. De beurs is ruim en mooi van opzet met zowel luxe uniforme standbouw als gewone tafels waarbij er veel aandacht is voor de beleving voor de bezoeker. Naast de vele prachtig ingerichte stands zijn er lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de website of Facebook.

We mogen van de organisatie ook deze editie weer het Insectenplein organiseren. We kunnen ook weer tafels op het Insectenplein aanbieden tegen een gunstig tarief. Heb je interesse of weet je een standhouder die een welkome aanvulling zou zijn, neem dan contact op via vivarium@coleoptera-forum.nl.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 3028
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Bericht door Pim »

Na de helaas afgelaste editie van afgelopen jaar gaat hopelijk dit jaar de Vivariumbeurs weer op locatie gehouden op 1 en 2 oktober in het Autotron te Rosmalen. De beurs is ruim en mooi van opzet met zowel luxe uniforme standbouw als gewone tafels waarbij er veel aandacht is voor de beleving voor de bezoeker. Naast de vele prachtig ingerichte stands zijn er lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de website https://www.vivariumbeurs.nl.

Voor de aankomende Vivariumbeurs is er gelukkig weer beursruimte gereserveerd die specifiek voor de insectenhobby is bestemd, het Insectenplein. De organisatoren van de Vivariumbeurs hebben ons gevraagd dit weer te organiseren. Hier kunnen particulieren en hobbykwekers hun producten aanbieden en hun hobby bekendheid geven. Doordat het Coleoptera-forum veel goodwill gekweekt heeft mogen we tegen een gereduceerd tarief tafels aanbieden zodat het ook voor jou aantrekkelijk is om op een evenement als Vivarium te staan.

Het reserveren van een tafel op en/of informatie over het Insectenplein gaat dan ook via het team van het Coleoptera-forum. De gereduceerde tafelprijzen zijn ook alleen via deze weg te verkrijgen. Het gereduceerde tarief per tafel (ongeveer 2 meter, inclusief stroom) is voor 2 dagen €50 (in plaats van de reguliere €75). Achter een tafel kunnen maximaal twee personen staan. Houd er rekening mee dat vanuit de organisatie per tafel slechts één gratis entree gegeven wordt. Zou je maar 1 dag kunnen of willen, dan moet je voor de andere dag zelf iemand anders zoeken en onderling de kosten en de bezetting regelen. Op het moment van reservering moet er bij een gedeelde tafel zowel een hoofdhuurder bekend zijn als de naam van de andere huurder, aangezien de organisatie de juiste namen op het overzicht wil hebben.

Wat kun je verwachten? Heel veel enthousiaste bezoekers die alles over de dieren en de hobby willen weten en soms vragen of ze ermee op de foto mogen gaan. Heel veel enthousiaste standhouders die het publiek al het moois tonen dat de hobby te bieden heeft. Tijdens de editie van 2019 mocht het evenement bijna 12.000 bezoekers uit heel Europa en zelfs van verder weg begroeten. Aangezien bezoekers een lange tijd hebben moeten wachten op een editie zou het wel eens veel drukker kunnen worden.

Wat wordt er van jou als standhouder verwacht? Gezonde dieren, fatsoenlijke behuizingen, goed advies/uitleg geven over de verzorging van de aangeschafte dieren, een hoop enthousiasme en kwaliteit boven kwantiteit.

Voor meer informatie over de Vivariumbeurs en het reglement: https://www.vivariumbeurs.nl en https://www.facebook.com/Vivariumbeurs.
Reserveringen en info Insectenplein op Vivarium: vivarium@coleoptera-forum.nl.
Graag bij reservering aangeven met welke naam je op de plattegrond van Vivarium vermeld wilt staan en met welke website of emailadres.

Voor het Insectenplein zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Coleoptera-forum
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 3028
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Bericht door Pim »

Update:

Na een moeizame start en wat tegenslagen om tafelhouders te vinden lijkt het er nu sterk op dat we het Insectenplein volgeboekt hebben. We hebben meer tafels kunnen boeken dan de vorige keren. Samen met de organisatie gaan we kijken hoe we onze nieuwe plek in de hal kunnen indelen. Mochten er toch nog wat plekken over zijn, dan laten we het uiteraard weten.
Plaats reactie