Reglement

Hiermee ga je akkoord als je lid wordt
Gesloten
Gebruikersavatar
Hansje Pansje
Protaetia speciosissima
Berichten: 3763
Lid geworden op: za 28 nov 2009, 17:56

Reglement

Bericht door Hansje Pansje »

Coleoptera Forum - Registratie
Door het bezoeken van het Coleoptera Forum (http://www.coleoptera-forum.nl, http://www.coleoptera-forum.com, http://www.coleopteraforum.nl) ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden, bezoek en gebruik het Coleoptera Forum dan niet langer. Het forumteam heeft het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter wel je eigen verantwoording de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van het Coleoptera Forum en bezoek ons niet meer. Als je gebruik blijft maken van het Coleoptera Forum, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Je gaat ermee akkoord geen berichten te plaatsen, die de regels en/of wetten schenden die gelden voor jouw land, het land waar het Coleoptera Forum is gehost of de internationale wetgeving. Je gaat akkoord met de volgende Coleoptera Forum regels:
 • Gedraag je netjes, wees altijd beleefd en hou het gezellig.
 • Plaats geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten.
 • Heb je problemen met iemand van het forum, spreek het met elkaar uit via pb. Doe dit nooit openlijk op het forum. Kom je er niet samen uit, neem dan contact op met een van de beheerders.
 • Geen enkele vorm van pornografisch materiaal is toegestaan op het forum, tenzij het om paring van kevers gaat.
 • Dit forum is ontstaan om samen informatie te delen, niet om anderen in een kwaad daglicht te zetten.
 • Geen berichten in hoofdletters aub, dat staat zo schreeuwerig.
 • Schrijf in fatsoenlijk Nederlands, geen sms-taal of overbodige hoofdletters, dit wordt tevens gezien als schreeuwen.
 • Het is alleen gasten toegestaan om zich op het forum te begeven via een anonieme proxyserver. Als leden dit doen wordt dit uiteraard gezien alsof er iets te verbergen is, zoals bijvoorbeeld het omzeilen van een ban.
 • Het is niet toegestaan om privacy gevoelige informatie zoals telefoonnummers, adresgegevens of bankgegevens op het open forum te plaatsen. Deze gegevens dienen per persoonlijk bericht (pb) verzonden te worden.
 • Reclame maken voor je eigen website mag door eenmalig een topic te maken in het onderdeel Websites en shops. Je website dient wel kever-gerelateerd te zijn. Elke andere vorm van reclame maken wordt gezien als spam en zal verwijderd worden. Twijfel je eraan of iets mag of iets mogelijk spam is, neem dan contact op met de beheerders.
 • Sponsorleden hebben het recht om bepaalde vormen van reclame te maken op het forum. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerders.
 • Het plaatsen van linkjes of plaatjes is niet toegestaan in de onderschriften. Deze onderschriften zijn bedoeld voor een handtekening of om kweekresultaten weer te geven.
 • Elk bericht mag door het forumteam gewijzigd, verwijderd of verplaatst worden om de structuur en netheid van het forum te waarborgen.
 • Bij het niet nakomen van het reglement kan er een waarschuwing, tijdelijke of permanente ban worden gegeven. De te nemen maatregel is afhankelijk van wat er is voorgevallen.
 • Het forumteam behoudt zich het recht tot het nemen van beslissingen met bijbehorende acties ten behoeve van de kwaliteit van het forum.
 • De houder van een account is te allen tijde verantwoordelijk voor alle acties die worden gedaan onder zijn/haar account.
Het plaatsen van onwenselijke berichten kan ertoe leiden dat je onmiddellijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum en jouw serviceprovider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat akkoord dat het forumteam het recht heeft om berichten te verwijderen, te wijzigen, te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig acht. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan derde partijen zal worden verstrekt zonder jouw toestemming aan de webmaster, kan het forumteam, het Coleoptera Forum of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forum draait op phpBB (hierna “zij”, “hen”, “hun”, “phpBB software”, “www.phpBB.com”, “www.phpBBservice.nl”, “phpBB Groep”, “phpBB Teams”) wat een bulletinboard oplossing is, dat is uitgebracht onder de “General Public License” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via http://www.phpBB.com en de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies, de phpBB Groep is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding wat er is toegestaan en wat niet. Voor verdere informatie over phpBB, bezoek dan hun website: http://www.phpBB.com of de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl.
Gesloten