Inschrijven voor het Insectenplein

Alles over Vivarium 2018, waar het forum weer zal staan met een mooie stand en wellicht een nog groter Insectenplein! Deze keer in Autotron Rosmalen.
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2493
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Inschrijven voor het Insectenplein

Bericht door Pim »

Vivarium 2018

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar wordt gelukkig ook dit jaar de Vivariumbeurs weer gehouden op 24 en 25 november, deze keer in het Autotron in Rosmalen. De beurs is ruim en mooi van opzet met zowel luxe uniforme standbouw als gewone tafels waarbij er veel aandacht is voor de beleving voor de bezoeker. Naast de vele prachtig ingerichte stands zijn er lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de website http://www.vivariumbeurs.nl of http://www.facebook.com/Vivariumbeurs.

Insectenhobby

Voor de aankomende Vivariumbeurs is er gelukkig weer beursruimte gereserveerd die specifiek voor de insectenhobby is bestemd. Hier kunnen alle particulieren, hobbykwekers, verenigingen en winkeliers hun producten aanbieden, de vereniging of fora promoten en hun hobby bekendheid geven.

De organisatoren van de Vivariumbeurs hebben ons weer gevraagd het Insectenplein te organiseren. Doordat het Coleoptera-forum veel goodwill gekweekt heeft mogen we tegen een gereduceerd tarief tafels aanbieden zodat het ook voor jou aantrekkelijk is om op een evenement als Vivarium te staan. Het reserveren van een tafel op en/of informatie over het Insectenplein gaat dan ook via het team van het Coleoptera Forum. De gereduceerde tafelprijzen zijn ook alleen via deze weg te verkrijgen.

Het gereduceerde tarief per tafel (ongeveer 200x80cm) inclusief stroom is voor 2 dagen €30 in plaats van de reguliere €50. Achter een tafel kunnen maximaal twee personen staan. Zou je maar 1 dag kunnen, dan moet je voor de andere dag zelf iemand anders zoeken en onderling de kosten en de bezetting regelen. Op het moment van reservering moet er bij een gedeelde tafel zowel een hoofdhuurder bekend zijn als de naam van de andere huurder, dit omdat de organisatie de namen in het programmaboekje wil opnemen.

Wat kun je verwachten? Heel veel enthousiaste bezoekers die alles over de dieren en de hobby willen weten en soms vragen of ze ermee op de foto mogen gaan. Heel veel enthousiaste standhouders die het publiek al het moois tonen dat de hobby te bieden heeft.

Wat wordt er van jou als standhouder verwacht? Gezonde dieren, fatsoenlijke behuizingen, goed advies/uitleg geven over de verzorging van de aangeschafte dieren, een hoop enthousiasme en kwaliteit boven kwantiteit.

Voor meer informatie over de Vivariumbeurs en het reglement: http://www.vivariumbeurs.nl en http://www.facebook.com/Vivariumbeurs.
Reserveringen en info Insectenplein op Vivarium: vivarium@coleoptera-forum.nl.
Graag bij reservering aangeven of je een hobbyist met eigen nakweek of een bedrijf bent.

Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Coleoptera-forum

Plaats reactie