Pagina 1 van 1

Ideeën voor de stand.

Geplaatst: za 03 feb 2018, 16:44
door Pim
Elk jaar proberen wij een mooie, aantrekkelijke stand neer te zetten voor de bezoekers van Vivarium en natuurlijk ook voor jullie. Elk jaar proberen wij ook om iets toe te voegen aan wat we vorig jaar getoond hebben. De meesten van jullie hebben de stand al meerdere malen bezocht en zullen vast ideeën hebben over wat een interessante aanvulling zou zijn op de stand van afgelopen jaar. Graag hoor ik jullie ideeën, zodat we op tijd zijn om te kijken wat we kunnen realiseren van jullie ideeën. Bij deze dus de uitnodiging om met ideeën te komen. Ik kijk uit naar veel reacties.

Groetjes.

Pim

Re: Ideeën voor de stand.

Geplaatst: zo 11 feb 2018, 22:53
door Mirkku
Ik moet echt even zeggen dat ik jullie stand al Súpergoed vond! Misschien nog ergens een fotoboek toevoegen met eigen kevers?
Maar jullie waren natuurlijk niet voor niets 'beste stand' afgelopen keer he! Ik vond vooral de terraria die er stonden gaaf, en natuurlijk dat er echte kevers en larven aanwezig waren.

Re: Ideeën voor de stand.

Geplaatst: wo 14 feb 2018, 13:44
door Inge
Inderdaad super goede stand! Altijd prop en prop vol met mensen. Je kan natuurlijk niet alles meenemen. Zoals Mirkku zegt foto's maar dacht zelf aan grotere foto's aan de wand als het weer zo ontzettend druk wordt kan iedereen nog steeds de foto's zien.

Re: Ideeën voor de stand.

Geplaatst: wo 14 feb 2018, 16:13
door Bahamut
Ik heb zelf ondertussen inspiratie bij jullie (Pim en Ruby) gehaald en ben dus mooie grote glazen "bokalen" gaan halen.

Deze zullen de stand ook wat verfraaien + bovenop zal ik meer mooie afbeeldingen (groot formaat) voorzien om de stand te decoreren. :)

Mvg,
Tom

Re: Ideeën voor de stand.

Geplaatst: di 20 feb 2018, 08:04
door Hansje Pansje
Dat is wel een goeie tip ja, meer fotos aan bijv de wand. Die gaan we zeker meenemen in het plan. We moeten even kijken of de standbouw van de stand dit jaar hetzelfde zal zijn als voorgaande edities en wat er mogelijk is.

@Tom Leuk dat we zo af en toe nog kunnen inspireren bij de echte die hard beetle geeks :D

Re: Ideeën voor de stand.

Geplaatst: di 03 apr 2018, 19:57
door Vivarium
De standbouw op zich is zeker weer hetzelfde hoor! Alleen de vorm van de stand zal iets anders zijn wellicht.

Het enige dat als altijd zal zijn; jullie enthousiasme dat ieder jaar een geweldige stand oplevert.