Inschrijvingen Vivarium 2017

Alles over Vivarium 2017, waar het forum weer zal staan met een mooie stand en wellicht een nog groter Insectenplein!
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2497
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Inschrijvingen Vivarium 2017

Bericht door Pim »

VIVARIUM
Na de succesvolle editie van afgelopen jaar wordt gelukkig ook dit jaar de Vivariumbeurs weer gehouden op 18 en 19 november in de Beursfabriek in Nieuwegein. De beurs is ruim en mooi van opzet met zowel luxe uniforme standbouw als gewone tafels waarbij er veel aandacht is voor de beleving voor de bezoeker. Naast de vele prachtig ingerichte stands zijn er lezingen, wedstrijden, workshops en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op de website http://www.vivariumbeurs.nl.

INSECTENHOBBY
Voor de aankomende Vivariumbeurs is er weer beursruimte gereserveerd die specifiek voor de insectenhobby is bestemd, het Insectenplein. Hier kunnen alle particulieren, hobbykwekers, verenigingen en winkeliers hun producten aanbieden, de vereniging of fora promoten en hun hobby bekendheid geven. De organisatie biedt tegen een gereduceerd tarief tafels aan voor insectenhouders, zodat het ook voor jou aantrekkelijk is om op een evenement als Vivarium te staan.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Heel veel enthousiaste bezoekers die alles over de dieren en de hobby willen weten en soms vragen of ze ermee op de foto mogen gaan. Heel veel enthousiaste standhouders die het publiek al het moois tonen dat de hobby te bieden heeft. Tijdens de laatste editie in 2016 mocht het evenement 8923 betalende bezoekers begroeten (gasten, relaties en iedereen onder de 6 jaar niet eens mee gerekend).

WAT WORDT ER VAN JOU ALS STANDHOUDER VERWACHT?
Gezonde dieren, fatsoenlijke behuizingen, goed advies/uitleg geven over de verzorging van de aangeschafte dieren, een hoop enthousiasme en kwaliteit boven kwantiteit.

INSCHRIJVING
Het gereduceerde tarief per tafel (200x80) inclusief stroom voor terrariumverlichting voor 2 dagen is €35 (excl BTW) in plaats van de reguliere €50. Bovendien kom je dan ook op het Insectenplein te staan in plaats van ergens tussen hele andere aanbieders. Achter een tafel kunnen maximaal twee personen staan. Zou je maar 1 dag kunnen of willen, dan moet je voor de andere dag zelf iemand anders zoeken en onderling de kosten en de bezetting regelen. Op het moment van reservering moet er bij een gedeelde tafel zowel een hoofdhuurder bekend zijn als de naam van de andere huurder. Inschrijven kan via de website van Vivarium. Bij het maken van je reservering moet je vermelden dat je voor het Coleoptera Insectenplein komt. Dan krijg je de korting op de tafel. Laat voor de zekerheid ons ook even weten als je hebt gereserveerd zodat wij jouw tafel('s) aan het insecten gedeelte kunnen toevoegen.

Voor meer informatie over de Vivariumbeurs en het reglement: http://www.vivariumbeurs.nl en http://www.facebook.com/Vivariumbeurs.

Wil je zeker zijn van een plek op het Insectenplein, reserveer dan zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Coleoptera-forum

Plaats reactie