Hoi ik ben Lisa

Stel je hier voor aan de andere gebruikers
Plaats reactie
Lisa
Ei
Berichten: 1
Lid geworden op: do 19 nov 2020, 15:44

Hoi ik ben Lisa

Bericht door Lisa »

Hallo!

Ik ben Lisa. Ik ben Duitser, maar ik woon al meer dan 10 jaar in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een makkelijk eerste huisdier voor ons dochter een zijn nu naar lange overleggen bij de rozenkever, omdat zij de kevers een ook de larven heel fascinerend vind een ik gelezen heb dat zij makkelijker optevoeden zijn dan andere insecten. Wij weten dat het insecten zijn, en daarom om naar te kijken een niet om aanteraken.

Ik heb er wel online veel informatie over gevonden, maar de was in veel gevallen tegenstrijdig (bijvorbeeld staat op een site dat je een warmtelampje nodig hebt en op de andere dat een warmtelampje niet aanteraaden is omdat het de bodemsubstraat uitdroogt).

Dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen om betrouwbare informatie over het opvoeden van rozenkevers te vinden (kan in Engels, Duits of Nederlands zijn)! Ook als iemand een winkel in Nederland weet waar je informatie over rozenkevers kan krijgen een alles belangrijke kunt kopen, dat zou heel fijn zijn. Ik weet niet eens of zoiets bestaat of niet.
Ramon
L2
Berichten: 57
Lid geworden op: ma 24 feb 2020, 21:13

Bericht door Ramon »

Welkom Lisa, je kunt hier op het forum werkelijk van alles lezen. Ook larven en kevers worden hier door leden aangeboden voor schappelijke prijzen. Veel lees plezier en succes met de nieuwe hobby.
Plaats reactie